21 december 2018

Studenten Bouw en Interieur ontwerpen modulaire woning voor PLEKvoor

Afgelopen week waren de studenten van Bouw en Interieur College Nieuwegein van ROC Midden Nederland bij ons om hun voorstel voor een nieuw type modulaire woning toe te lichten. Inspirerend om te zien hoe zij dit hebben vormgegeven!

19 december 2018

Samenwerking tussen Woontij (Texel) en PLEKvoor officieel!

Gistermiddag was het officiële moment daar; Jan van Andel (Stichting Woontij) en Bardo Mutsaers (PLEKvoor) zetten hun handtekening onder de overeenkomst voor de 23 woningen die wij gaan maken voor het project Buurtskap de Tuunen op Texel!

26 november 2018

Prefabwoningen de oplossing voor starters.

Onze 'Vissershuisjes' die wij begin volgend jaar gaan maken voor Stichting Woontij op Texel, stonden afgelopen vrijdag in het AD. Het artikel aandacht voor starters die alleen in 'lege provincies' woonruimte kunnen krijgen. Prefabwoningen kunnen hier de oplossing bieden als betaalbaar alternatief. Op deze manier gaat ook de Gemeente Rotterdam de ergste woningnood oplossen.

12 november 2018

'Fabriekswoningen als zoete broodjes van de lopende band.'

Er is een schreeuwend tekort aan betaalbare woningen. De overspannen woningmarkt treft zelfs toekomstige – en bestaande – krimpgebieden. Dat brengt corporaties in een dubbele spagaat: Hoe zorg ik snel voor betaalbare woningen? Maar ook: Wat ga ik met die woningen doen als de te verwachten krimp alsnog intreedt? CorporatieGids Magazine deed een rondje langs vijf aanbieders: Hodes Huisvesting, PLEKvoor, Finch Buildings, CAPP BV, NEZZT van fabriekswoningen en vroeg ze: wat is uw visie op de woningmarkt en wat kunt u voor corporaties betekenen?

02 oktober 2018

EenVandaag op bezoek bij PLEKvoor!

Bijzonder bezoek vandaag op ons kantoor! EenVandaag wilde graag wat meer weten over onze manier van modulaire huizen bouwen en over het project voor Stichting Woontij op Texel. Onze Gwendolyn Loois maakt binnenkort haar TV debuut!

05 september 2018

PLEKvoor huisje uitgelicht op Platform 31

Om de bouw van betaalbare woningen te stimuleren, zocht Platform31 betaalbare woningbouwprojecten die recent (2015-2017) onder de aftoppingsgrenzen werden gerealiseerd. Een panel van praktijkdeskundigen beoordeelde begin 2018 de woningen op de mate van repeteerbaarheid en op het feit of ze gebruiksklaar zijn opgeleverd. Het KLIK 1.TWEE huisje van PLEKvoor werd uitgekozen als een van de meest innovatieve projecten die aan deze criteria voldoen!

22 augustus 2018

Huizen 'van de rollende band' als oplossing tegen woningtekort.

Na het artikel in De Telegraaf nu ook aandacht voor het project op Texel in het Algemeen Dagblad! Texel zet als een van de eerste gemeente in Nederland op grote schaal prefabwoningen neer om het ergste tekort aan sociale huurwoningen te beperken. PLEKvoor gaat 23 woningen maken voor dit project van woningcorporatie Stichting Woontij.

20 augustus 2018

Texel werkt een flink deel van zijn wachtlijst voor sociale huurwoningen weg, dankzij de plaatsing van honderd tijdelijke woningen.

Samen met Skilpod gaat PLEKvoor voor de opdrachtgever woningbouwcorporatie Stichting Woontij deze tijdelijke woningen realiseren. Wij zijn blij dat deze corporatie, tevens winnaar van de Innovatie Challenge Wonen 2017, openstaat voor innovaties!

10 juli 2018

PLEKvoor update | zomer 2018

Een nieuwe stek voor PLEKvoor! Onlangs zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie. De productiehal op de Zonnebaan werd iets te krap en dus zijn wij op zoek gegaan naar een groter jasje. En die hebben we gevonden! Ons nieuwe adres is: Kampweg 120, 3707 JX Soesterberg

03 april 2018

Gwendolyn Loois van PLEKvoor voor één dag 'Eindbaas van FC Utrecht'!

‘Eindbaas voor een dag’ is een initiatief van Tele2 en FC Utrecht’s grootaandeelhouder Frans van Seumeren om kleine bedrijven te ondersteunen. Want eindbazen, dat zijn ondernemers die elke dag altijd en overal onbeperkt willen werken. En zo’n echte ondernemer, die mag wel eens in het zonnetje worden gezet.

26 maart 2018

B.HOUSE uitgeroepen tot leukste strandhuisje van Nederland!

B.HOUSE van ons merk FOOM (www.foom.nl) op Molecaten Park Hoogduin (Cadzand in Zeeland) is uitgeroepen tot het leukste strandhuisje in Nederland! B.HOUSE is een industrieel geproduceerd product wat is vormgegeven met gebruik van moderne materialen. De basis is een super efficiënte plattegrond.

22 maart 2018

PLEKvoor magazine voorjaar 2018

Bij PLEKvoor richten we ons primair op het verkopen, ontwikkelen en assembleren van seriematig geproduceerde, modulaire woningen. Gericht op zowel de woningmarkt als de recreatiemarkt. PLEKvoor werkt met passie aan het vernieuwen van de bouwsector. We hebben een innovatief en intelligent systeem ontwikkeld.

05 februari 2018

Dolgelukkig in de modelwoning

Eind 2017 plaatste de woningcorporatie Vryleve in samenwerking met PLEKvoor, 25 van deze levensloopbestendige woningen in Tolkamer. De doelgroep: jongeren en senioren. Vryleve noemt ze HAB-huizen en heeft bedacht dat HAB voor huurwoning, aantrekkelijk en bijzonder staat.

02 januari 2018

Al een tijdje aan het dromen over verplaatsbaar wonen?

Letterlijk verHuizen door jouw huis mee te nemen naar een andere plek? Op deze site vindt u alle informatie die u nodig heeft!