KLIK 2.VIER | Project: Buurtskap de Tuunen | Opdrachtgever: Stichting Woontij Texel

Voor Stichting Woontij realiseren wij verschillende sociale huurwoningen binnen het project Buurtskap de Tuunen, Den Burg Oost. Tijdelijkheid, duurzaamheid en verplaatsbaarheid passen perfect bij de producten die wij als bedrijf leveren.

KLIK 2.VIER

De KLIK 2.VIER is met zijn zwarte en deels bruine gevelbekleding een echte eyecatcher. Als je wilt kunnen we hem ook in het bruin met deels zwarte gevelbekleding voor je maken. De woonkamer is om het inpandige terras georiënteerd, wat zorgt voor een speelse indeling. Het terras voelt als een verlenging van de woonkamer en zorgt voor een verbintenis tussen binnen en buiten. Daarnaast zorgen de grote ramen voor veel lichtinval en doen de woonkamer ruimtelijk aanvoelen.

Bij binnenkomst kom je in de hal die toegang geeft tot de badkamer, slaapkamer en woonkamer. Alle vertrekken zijn ruim opgezet, wat ervoor zorgt dat de woning aanvoelt als een ware mini villa. Via de achterzijde van de woning is de riante berging te betreden. De woning wordt standaard voorzien van keuken en sanitair.

Ontwerp: Smart Design Studio